Komuniciranje baštine i digitalni oblici baza podataka - Đaković, Branko, etnolog (2008)
Radom promatramo proces digitalizacije podataka u domeni kulturne baštine kroz optiku zahvaćanja stvarnosti i reprezentacije stvarnosti, te kroz optiku kreacije arhiva kao autoritativnog načina posredovanja stvarnosti.