Stilistički aspekt prilagodbe hungarizama hrvatskomu standardnom jeziku - Gulešić, Milvia (Array, 2000)
Posuđenice se jeziku primaocu prilagođavaju na različim razinama. U radu je riječ o prilagodbi mađarskih posuđenica u hrvatskom jeziku na njegovoj stilskoj razini.