Još jednom o hungarizmima u hrvatskome standardnom jeziku - Gulešić, Milvia (1999)
U radu se problematizira teza da posuđenica iz mađarskoga jezika u hrvatskom jeziku ima samo četrdesetak. Iako ih ipak ima više, činjenica je da ih, s obzirom na dugu zajedničku hrvatsko-mađarsku povijest, ima manje nego bi se to moglo očekivati.
HRV