Elementi hrvatskoga standardnog jezika u trima gradišćanskohrvatskim pjesničkim zbirkama u Mađarskoj (Šinković, Škrapić, Bölcs) - Gulešić, Milvia – Zsuzsana Mersich; Zsuzsana Mersich (1996)
U radu se analiziraju elementi hrvatskoga standardnoga jezika, na različitim jezičnim razinama, u trima gradišćanskohrvatskim pjesničkim zbirkama.
HRV