Standardizacija WISC-a-IV u Hrvatskoj : okrugli stol - Matešić, Krunoslav; Lacković-Grgin, Katica; Ružić, Valentina Matešić, Krunoslav ml. (2008)
U sklopu okruglog stola o standardizaciji WISC-a IV u Republici Hrvatskoj iznijet je nacrt uzorka, opisani su do sada provedeni koraci standarizacije te je navedena procjena kada bi cjelokupan postupak mogao biti završen. U uvodnom dijelu rasprave navedne je povijesni pregled o primjeni Weschslerovih testova kod nas.
Katica Lacković-Grgin, Valentina Ružić i Krunoslav ml. Matešić bili su sudionici okruglog stola.
Projekt MZOS
HRV