Standardizacija WISC-a-IV u Hrvatskoj : okrugli stol - Matešić, Krunoslav (2008)
U sklopu okruglog stola o standardizaciji WISC-a IV u Republici Hrvatskoj iznijet je nacrt uzorka, opisani su do sada provedeni koraci standarizacije te je navedena procjena kada bi cjelokupan postupak mogao biti završen. U uvodnom dijelu rasprave navedne je povijesni pregled o primjeni Weschslerovih testova kod nas.