Nepostojeći svijet: Uloga masovnih medija u socijalnoj konstrukciji stvarnosti mladih - Car, Sandra (Array, 2008)
U svakodnevnom životu suvremenog mladog čovjeka prisutnost masovnih medija gotovo je nemoguće izbjeći. Mediji su zauzeli glavno mjesto u informiranju mladih o događajima iz njihove bliže i šire okoline. Stoga je važno zapitati se na koji način su informacije koje im se nude kreirane, koliko su one objektivne, u kojoj mjeri im mladi vjeruju, te u kojoj mjeri se ravnaju prema njima stvarajući vlastita mišljenja, stavove, vrijednosti i ponašanja.