Hodočašća Konavljanja Gospi od milosrđa na Lapadu - Belaj, Marijana (Array, 2009)
S etnološkog se stajališta u radu propituje sjećanje na hodočašća čilipske zajednice u crkvu Gospe od milosrđa na Lapadu. Naznačuje se hijerarhija koju zajednica upisuje u sveta mjesta kojima gravitira, te se prikazuje uloga ovoga hodočašća u samopotvrđivanju pojedinca te u samoodređenju i očitovanju Čilipljana spram drugih.