O južnoslavenskoj jezičnoj i književnojezičnoj zajednici - Peti-Stantić, Anita (2008)
U radu se iznosi razlika između jezične i književnojezičnih zajednica na južnoslavenskom području te se raspravlja o kriterijima za utvrđivanje jezičnoga planiranja u standardnim jezicima.