Suvremeno izvedbeno nazivlje: upotrebljivost pojmova plesno kazalište i performans-kazalište - Kačić Rogošić, Višnja (2008)
Nazivlje u suvremenim izvedbenim umjetnostima rezultat je gomilanja novih pojmova, stvaranja neodređenih kategorija te izbjegavanja imenovanja. Za funkcionalniji sustav kategorizacije potrebno je uvesti operativnije pojmove.
Projekt MZOS
HRV