Testiranje HER-2/neu statusa u Hrvatskoj populaciji i usporedba vrijednosti s tradicionalnim čimbenicima rizika - Jakić Razumović, Jasminka; Šarčević, Božena; Šeparović, Viktor Kosanović, S; Boižkov, J Jonjić, Nives; Mustać, Elvira Tomić, Snježana; Bezić, Joško Krušlin, Božo, Vučić, Majda; Tomas, Davor Dmitrović, Branko; Blažičević, Valerija Jakovina, T; Švagelj, Dražen Borić, Igor; Njirić, Zdenko Štitić, V; Mlinac-Lucijanić, M Restek Samardžija, N; Predrijavec, H Gošev, M (2005)
cccccccccccccccccccccccc
Projekt MZOS
HRV