Retorika reklamnoga diskurza - Bagić, Krešimir (2008)
Predavanje je je iz retoričke perspektive raščlanilo jezik suvremene reklame. Uočeno je, iznijeto i oprimjereno obilje stilskih i retoričkih figura u reklamnome diskurzu. Te su figure uporište strategija promidžbenoga uvjeravanja