Postmodernizam i hrvatsko-mađarsko znanstveni skupovi - Katalinić, Kristina (2007)
Tema i osnovno područje interesa ovoga rada su hrvatsko-mađarski kontakti, znanstveni skupovi održani u mađarskim gradovima Sambotelu, Pečuhu i Budimpešti između 1991. i 2003. i postmodernizam. Većina ovih znanstvenih skupova nije bila tematski definirana, dakle ni jedan nije bio posvećen postmodernizmu pa je zanimljivo bilo vidjeti je li uopće bilo referata posvećenih ovoj temi. Autorica usredotočuje svoju pažnju na ove referate.
HRV