Vizija poljske književnosti Zdravka Malića - Blažina, Dalibor (2007)
Prilog se bavi imaginativnim dimenzijama viđenja poljske književnosti Zdravka Malića, vodećeg hrvatskog polonista 20. stoljeća, s motrišta njegova egzistencijalnog poimanja književnosti, a napose pjesništva.