Ispitivanje ovladanosti mađarskim kao stranim jezikom - Žagar Szentesi, Orsolya (2007)
Rad daje pregled o aktualnom stanju mjerenja ovladanosti mađarskim kao stranim jezikom u Republici Mađarskoj, u okvirima državno akreditiranih ispitnih sustava. Takodjer se daje kratki pregled institucionalne pozadine ispitivanja, kao i postupka dobivanja dozvole za implementaciju novih državno priznatih ispitnih sustava.