Perom, srcem. O pjesničkoj zbirci Zdravka Malića "U drugom nekom gradu" - Čilić Škeljo, Đurđica (2007)
U radu se analizira Malićeva poezija s posebnim naglaskom na njezinu autoreferencijalnost i citatnost, te distanciranost prema poetičkoj matrici koja je dominirala u hrvatskom pjesništvu u vrijeme objavljivanja zbirke.