"Kome treba identitet?" Esejistika Dubravke Ugrešić - Kolanović, Maša (2010)
Rad promišlja esejistiku Dubravke Ugrešić iz vizure poststrukturalističkih teorija o identitetu (Hall, Bauman).
Biblioteka Desničini susreti ; sv. 3. Društvo pisaca je kao suorganizator skupa u časopisu Književna republika objavilo dijelove izlaganja, pa tako i ovo izlaganje - 6 (2008) (3/4) 153-162 - prije samog objavljivanja zbornika.
Projekt MZOS
HRV