Lončarski pečati na rimskoj keramici iz Burnuma i Tilurija - Šimić-Kanaet, Zrinka; Zaninović, Joško (2007)
Analizom pečata otisnutih na teri sigilati iz rimskih vojnih logora Burnuma i Tilurija utvrđene su radionice, porijeklo nalaza i vrijeme izrade- kronologija/ od 15.g .pr, Kr -početka 2.st po Kr.
HRV