Postfeminizam i suvremena hrvatska ženska književnost - Violić, Andrea Zlatar (2007)
Rad se bavi analizom postfeminističkih tendencija u hrvatskoj suvremenoj književnosti. Posebno se bavi analizom diskursa koji kombinira narativne, dramske i refleksivne strategije.