U ime polonističko-bohemističkoga prijateljstva - Ivanković, Katica, bohemistica (2007)
Referira se o pitanju odnosa među autorom i djelom u kontekstu propitivanja stupnja neovisnosti umjetničkoga čina o recepcijskom učinku na primjeru češke dekadencije i utjecaja poljskoga dekadenta Stanislawa Przybyszewskog na nju.
Projekt MZOS
HRV