Istraživanje rimskih cesta u Lici - Olujić, Boris (2007)
U izlaganju se govorilo o arheološkim istraživanjima rimskih komunikacija na području Like. Njihov je cilj bio dobivanje obavijesti o načinu gradnje, pravcima, eventualnim promjenama u prostornoj logici planiranja komunikacija te njihovoj ulozi u fizičkoj i društvenoj promjeni prostora kroz koji su prolazile.
Projekt MZOS
HRV