Social evaluation of the Croatia innovation system: a possible approach - Lažnjak, Jasminka; Švarc, Jadranka (2007)
Rad objašnjava ulogu i značaj socijalne evaluacije inovacisjkog sustava
Projekt MZOS
ENG