Što je Stjepan Ivšić zabilježio u Vođincima godine 1906? - Samardžija, Marko, lingvist (2007)
U članku se prikazuju bilješke dijalektologa Stjepana Ivšića o govoru sela Vođinci (blizu Vinkovaca).
Projekt MZOS
HRV