Hrvatski standardni jezik i engleski utjecaj - Starčević, Anđel (2007)
Rad se bavi prihvatljivošću imenica u službi atributa i apozicije u položaju ispred glave imeničkog skupa. Istraživanje je provedeno na uzorku od 284 ispitanika iz cijele Hrvatske.