Poredbeni pregled njemačkih i hrvatskih institucija zaduženih za jezičnu politiku - Janeš, Franjo (2007)
U radu se prikazuju zadaci i njihova provedba u okvirima državnih institucija zaduženih za jezičnu politiku u Njemačkoj i Hrvatskoj.