Grammatical Formation of Vocabulary: The Influence of Conceptual Changes - Raffaelli, Ida (2007)
U radu se obrazlaže teza da je gramatička motioviranost hrvatskoga leksika u uskoj sprezi s konceptualnom motiviranošću odražavajući konceptualne promjene koje su zahvatile određenu konceptualnu kategoriju.
Projekt MZOS
ENG