La loi de repartition dans le cadre de la linguistique cognitive - Raffaelli, Ida (Array, 2007)
Cilj je rada na primjeru sinonimijskih skupina hrvatskoga jezika pokazati da pravilo razdiobe nije samo proces koji uvjetuje semantičke promjene, vać također i kognitivni proces koji uvjetuje konceptualnu razdiobu i bogatstvo konceptualnoga sustava.