Niječno slaganje u hrvatskome - Zovko Dinković, Irena (2007)
Izlaganje opisuje pojavu niječnog slaganja u hrvatskome te ističe zašto je treba razlikovati od pojma dvostruke i višestruke negacije.
Projekt MZOS
HRV