Neću ili ne ću? - Zovko Dinković, Irena (2007)
Jedan od glavnih predmeta rasprave o hrvatskome pravopisu u posljednje vrijeme jest sastavljeno, odnosno rastavljeno pisanje negacije uz nenaglašene prezentske oblike pomoćnoga glagola htjeti. Ovaj rad pruža argumente u korist tvrdnje da je negacija u tim oblicima prefiks, a ne čestica, te se kao takva mora pisati sastavljeno.