Udžbenici za učenje hrvatskoga kao drugoga i stranoga jezika - Jelaska, Zrinka (2008)
U radu se predstavilo stanje s udžbenicima hrvatskoga jezika. Govorilo se o poteškoćama s njihovom dostupnošću, prikladnošću za nehomogene skupine učenika, usklađenošću s psiholingvističkim zahtjevima, tj. gramatičkim i rječničkim razvojem
Projekt MZOS
HRV