Feudi u mletačkoj Dalmaciji u osamnaestom stoljeću - Grgin, Borislav (1990)
U radu se, temeljem građe u Državnom arhivu i Znanstvenoj knjižnici u Zadru, rekonstruiraju zemljoposjednički odnosi na širem zadarskom području tijekom 18. stoljeća.
HRV