Suvremene međunarodne migracije: tokovi, teorije i politike - Mesić, Milan (2007)
Predavanje se odnosilo na suvremene međunarodne migracije, osobito u Europi. Dat je pregled tekućih migracijskih regularnih i neregularnih tokova, i predviđanja migracijskih kretanja u skorijoj budućnosti.