La letteratura dell'infanzia della Comunita' italiana in Croazia - Roić, Sanja (2007)
Tematizirani su i vrednovani u kulturloškom, sociološkom i estetičkom kontekstu prinosi književnosti za djecu i mlade u časopisima i knjigama čiji su autori članovi Zajednice Talijana u Istri i Rijeci od 1948 do danas.
Zbornik okuplja radove sa skupova projekta Tempus JEP 18101-2003 ; Tempo d'incontri, «Atti dei seminari "TEMPUS"» Jep 18101-2003. (pp. 439-448). ISBN/ISSN: 9989-724-49-0. SKOPJE: Edizione dell'Università (MACEDONIA, THE FORMER YUGOSLAV REPUBLIC OF), a cura di Anastasija Gjurcinova e Vanna Zaccaro, 2007.
Projekt MZOS
ITA