Student u potrazi za informacijom : Mystery shopping u hrvatskim knjižnicama - Banek Zorica, Mihaela; Benčec, Maja; Brunšek, Iva Ivanjko, Tomislav; Mišalongin, Ivana Šajatović, Lidija (2007)
Rad govori o pilot istraživanju knjižnica koje su proveli studenti četvrte godine Odsjeka za informacijske znanosti, Filozofskog fakulteta u Zagrebu. Istraživanju su pristupili kao informacijski stručnjaci želeći istražiti sve važnije područje informacijskog zanimanja - umijeće ophođenja s korisnicima. U svom pilot istraživanju, autori su pomoću metode tajnih kupaca (Mystery shopping), nastojali vrednovati usluge knjižnica i knjižničara.
Projekt MZOS
HRV