Osiguranje kvalitete u visokom obrazovanju Hrvatske - Flego, Gvozden (2006)
Fokus izlaganja je na potrebi uvođenja kvalitetnog sustava osiguranja kvalitete na hrvatskim sveučilištma. Izlaganje je također analiziralo postupak izdavanja dopusnica za nove 'bolonjske' studije u lipnju 2005. godine.
Projekt MZOS
HRV