Horvatskie frazeologizmy s komponentom "kormilo" (v sopostavlenii s russkimi s komponentom "kormilo") - Fink, Željka (Array, 2006)
V stat'e privodjatsja i analizirujutsja horvatskie i russkie frazeologizmy s komponentom "kormilo" ("kormilo").