Učinkovitost plesnih sadržaja u transformaciji motoričkih sposobnosti studentica - Oreb, Goran (Array, 1999)
Uvažavajući motive vježbanja u nastavi tjelesne i zdravstvene kulture na Sveučilištu, koji su se temeljili na vlastitom odabiru sportske aktivnosti, autori su utvrdili transformacijsku učinkovitost plesnih struktura tijekom nastave. Rad predstavlja znakovit doprinos u koncipiranju nastave na Sveučilištu.