Putopisi Ivana Milčetića: bilješke o Hrvatima u Moravskoj, Austriji i Mađarskoj - Grbić, Jadranka (Array, 2005)
Članak govori o kulturnom i etničkom identitetu Hrvata u Moravskoj, Austriji i Mađarskoj na temelju putopisne građe Ivana Milčetića.