Sintaktičko-semantičke veze u mentalnom leksikonu afazičara - Erdeljac, Vlasta (Array, 2006)
Ispitivan je odnos sintakičko-semantičkih kategorija sinonimije, antonimije, hiperonimije te kolokocije i koordinacije u odgovorima afazičara na usmeno postavljena pitanja.