Zaštita internacionalne moderne arhitekture na primjeru Željpoha/FErimporta i Iličkog nebodera u Zagrebu - Jurić, Zlatko (2006)
28. travnja – Muzej Mimara, Rooseveltov trg 5, Zagreb – 2. Kongres hrvatskih povjesničara umjetnosti – „ Zaštita internacionalne moderne arhitekture na primjeru Željpoha/FErimporta i Iličkog nebodera u Zagrebu“