Zavičajna povijest i interkulturalizam: prvi put - Marinović, Marijana; Roksandić, Drago (2006)
Predgovor zborniku s Prvoga hrvatskog simpozija o nastavi povijesti, posvećena zavičajnoj povijesti i interkulturalizmu, održana u Opatiji od 27. do 29. studenog 2003.
Projekt MZOS
HRV