Neobjavljeni latinski natpisi iz Zbirke franjevačkog samostana i Muzeja Cetinske krajine u Sinju - Demicheli, Dino (2006)
U izlaganju je obrađen izbor neobjavljenog epigrafičkog materijala iz Franjevačkog samostana i Muzeja Cetinske krajine u Sinju.