Ženski identitet u četirima dubrovačkim renesansnim tragedijama - Rafolt, Leo (Array, 2006)
U radu se pokušava upozoriti na različite oblike reprezentacije ženskog identiteta u četirima dubrovačkim renesansnim tragedijama. Analizirani se dramski tekstovi Marina Držića, Frana Lukarevića Burine, Saba Gučetića Bendevićevića i Miha Bunića Babulinova razmatraju na pozadini tada dominantne senekijanske dramaturgije.