Raccontare la storia. La sfida narrativa di Luther Blisset/Wu MIing 2 (intervista di Jasenka Gudelj) - Luther Blisset/Wu Ming2 (Array, 2005)
Rad analizira fenomen suvremenog povijesnog romana grupe talijanskih autora pod pseudonimom Wu Ming u svjetlu metodoloških propitivanja o načinu ispisivanja povijesti, bila ona prezentirana kao fikcija ili znanstveni tekst.