Prvi rezultati istraživanja javnog mnijenja o suočavanju s prošlošcu - Kardov, Kruno (2006)
Predstavljeni su preliminarni rezultati istraživanja javnog mnijenja o suočavanju s prošlošću s naročitim naglaskom na stavove i iskustva populacije branitelja, lakših i težih hrvatskih i srpskih žrtava u Hrvatskoj te opće populacije u Hrvatskoj.