Granice fikcionalnosti: koliko su tvrde "tvrde" činjenice - Ivić, Nenad (2004)
Ovaj rad opisuje situaciju književne povijesti nakon izvlaštenja mjerodavnih povijesnih pripovijesti i redefinicije historiografske prakse te opisuje promjene topografije znanja i posljedice koje te promjene imaju za pisanje književne povijesti.
Projekt MZOS
HRV