Praćenje rada studenata upotrebom mrežne statistike - Stančić, Hrvoje (2004)
U radu autor iznosi iskustva u praćenju rada studenata predmeta Osnove informacijske tehnologije Odsjeka za informacijske zanosti Filozofskog fakulteta u Zagrebu upotrebom statistike posjeta mrežnoj stranici predmeta. Najprije daje uvod u problematiku, a zatim objašnjava osnovne mogućnosti mrežne statistike. Nadalje, daje iscrpno objašnjenje prikupljenih statističkih informacija i mogućnosti njihovog korištenja. Nakon toga autor izlaže napredne metode dubinske mrežne analize rada korisnika, te zaključuje o njihovoj korisnosti i područjima primjene.
Projekt MZOS
HRV