Položaj talijanske kulture, talijanskog jezika, kulturnih i informativnih medija na talijanskom jeziku u Republici Hrvatskoj - Roić, Sanja (Array, 2003)
Rad daje pregled položaja talijanskog jezika, kulture i medija u Republici Hrvatskoj s obzirom na položaj talijanske manjine