Königliche Pälaste in Kroatien? - Jurković, Miljenko (2003)
Autor raspravlja o potencijalnih kraljevskim palačama na području hrvatskog kraljevstva. Poseban naglasak stavlja na kompleks u Biskupiji kod Knina gdje se, u 11. stoljeću, na mjestu prethodnoga mauzoleja hrvatskih kraljeva organizira dvorska biskupija.