Decorazione architettonica - Jurković, Miljenko (2005)
Autor problematizira metodologiju vezanu uz kategorizaciju, klasifikaciju i analizu skulpturalne dekoracije sakralnih zdanja prvoga milenija unutar korpusa.
Projekt MZOS
ITA